5 mar, 2019
El Pregó dels Infants - Notícia

Iniciem la lectura dels manifestos als diferents Districtes!

La setmana que ve iniciem la lectura dels manifestos als diferents Districtes de la ciutat de Barcelona. Després de celebrar la lectura del Pregó dels Infants el passat 12 de febrer, les escoles no s’han quedat de braços plegats. Durant aquests dies, han estat elaborant el manifest que llegiran a les autoritats del seu districte.

Aquesta fase final del projecte del Pregó dels Infants, serveix perquè els nens i nenes tinguin un contacte directe amb la vida política del seu districte. Es crea un espai perquè puguin fer arribar la seva opinió als i les governants. D’aquesta manera, els regidors i regidores poden explicar de quina manera prenen les decisions que afecten a la vida diària dels diferents barris. Parlen dels espais de participació i en quines plataformes la ciutadania pot col·laborar en aquestes decisions.

Les escoles de cada districte tenen, doncs, un espai per fer peticions que afecten de manera directa a la vida dels infants.  Per exemple, poden demanar millores als parcs, més neteja als carrers o la reducció de cotxes i motos. És una genial oportunitat perquè la seva veu sigui escoltada!

Podeu consultar a l’apartat del web Dia a dia quina va ser l’acollida dels polítics i polítiques en l’edició de l’any passat. I en aquest enllaç, els vídeos de les trobades.

Tenim moltes ganes d’escoltar els nens i nenes de la ciutat!

Us deixem el vídeo de la lectura del manifest a Nou Barris, on tornem el pròxim dimecres 13 de març!