2 juliol, 2018
El Pregó dels Infants - Notícia

Inscripcions obertes pel Pregó dels Infants 2018-2019!

Després de l’exitosa edició del curs 2017-2018, enguany tornem a obrir les inscripcions per al Pregó dels Infants del proper any escolar 2018-2019.

En aquesta nova edició s’ha escollit com a tema vehicular el dret a la participació en les seves múltiples formes. Per fer-ho, els infants hauran de reflexionar sobre com participen en els diferents àmbits: a casa, a l’escola i a la ciutat. Hauran de proposar maneres de participar-hi per garantir que s’està complint aquest dret. A més, també es reflexionarà sobre com les persones adultes tenen en compte la participació dels infants, per tal que aquest sigui un punt de trobada entre infants i adults.

Com en anys anteriors, enguany les inscripcions es podran formalitzar a través del Programa d’Activitats Escolars (PAE). Recordem que inscrivint-s’hi, les escoles es comprometen a treballar durant totes les fases del projecte.

Us deixem el vídeo-resum de l’edició anterior per tal de recordar-vos com de bé ens ho vam passar i tota la feinada que van fer els infants i les escoles!

Si teniu cap dubte sobre com participar-hi, contacteu amb nosaltres. Per fer-ho, podeu escriure al nostre correu electrònic prego@pregodelsinfants.cat, o al telèfon 93 513 18 20