12 juny, 2019
El Pregó dels Infants - Notícia

Inscripcions obertes pel Pregó dels Infants 2019-2020!

inscripcions

Les inscripcions pel Pregó dels Infants pel curs 2019-2020 ja estan obertes!

Des d’ara i fins a l’11 d’octubre, les escoles de Barcelona tindreu l’oportunitat d’inscriure-us en la nova edició d’aquest projecte tan especial. Com ja sabeu, el Pregó dels Infants és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona pensada per a promoure la participació. Està destinada als infants entre 3r i 5è de primària dels centres educatius de la ciutat.

L’objectiu és que, a través d’activitats a l’aula, treballin sobre un eix temàtic i acabin elaborant el Pregó. El Pregó es llegeix a la Plaça Sant Jaume davant les autoritats de la ciutat. D’aquesta manera, els infants poden il·lustrar la seva visió de la ciutat i poder aportar una nova mirada. Després, també visiten les seus del districte i porten propostes més concretes a les autoritats.

Enguany treballarem una temàtica que preocupa molt a la ciutadania i que els infants pateixen en el seu dia a dia. Ben aviat us l’anunciarem, estem segures que serà un any molt i molt participatiu. Us recordem com realitzar les inscripcions

  1. Entrar a www.barcelona.cat/programa-activitats-escolars
  2. Identificar-vos a l’apartat usuari amb el codi del centre assignat pel Departament d’Ensenyament i el codi postal del centre com a contrasenya
  3. Cercar l’activitat introduint el cicle educatiu i, com a entitat, Departament de Promoció de la Infància

Així de fàcil!

Ben aviat us penjarem noves informacions i us anunciarem la temàtica d’aquest any. Estigueu atents i atentes a les nostres xarxes socials. Per acabar, us pengem el vídeo-resum de l’edició passada per anar fent dentetes.

Fins aviat!