14 febrer, 2019
El Pregó dels Infants - Notícia

La Lectura del Pregó dels Infants va ser tot un èxit!

La Lectura del Pregó dels Infants va tenir lloc el passat dimarts 12 de febrer, dia de Santa Eulàlia, a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona. A partir de les 10h del matí, les escoles de la ciutat van anar arribant per omplir una de les avingudes més emblemàtiques de la ciutat.

catedral

Mica en mica, els infants dels centres de Barcelona es van anar preparant per llegir el Pregó que entre tots i totes havien elaborat. Un total de més de 30 alumnes van poder participar en llegir les propostes i demandes a les autoritats de l’Ajuntament de Barcelona. I no van venir unes autoritats qualssevol, no, fins i tot va venir l’alcaldessa Ada Colau.

lectura1

De nou, va escoltar atentament les idees i suggeriments dels nens i nenes de Barcelona. Així, els va agrair la seva feina i va recordar-los que la seva participació en la ciutat és molt important, ja que ells i elles en són el seu futur.

Després de la lectura, va venir la sorpresa final: el grup d’animació Xiula va dedicar-nos un concert molt especial. Els més de 700 alumnes assistents van poder gaudir, cantar i ballar amb les cançons educatives del grup de moda entre els més joves.

Una vegada més, els infants van tenir l’oportunitat de dir la seva opinió davant els i les governants de la nostra ciutat. Així, van reclamar tenir més espais on la participació ciutadana i dels infants fos la protagonista. Una de les seves prioritats és la de convertir Barcelona en una ciutat més amable, justa i construïda amb idees de tots i totes.

totsinfants

Volem agrair la feina i participació de totes les escoles que han fet possible el Pregó dels Infants d’enguany:

Escola Turó Blau
FEDAC Sant Andreu
Escola Solc
Frederic Mistral – Tècnic Eulàlia
Escola El Sagrer
EE La Sagrera
EE Mare de Déu de Montserrat
Escola Mercè Rodoreda
Escola Josep Maria de Sagarra
Centre Educatiu Projecte
Escola Voramar
Escola Dovella
Escola Aiguamarina
Escola Prosperitat
Escola Nausica
Escola Rius i Taulet
Escola Els Pins
Escola Concepción Arenal

Ens veiem molt aviat a la lectura dels manifestos dels diferents districtes!