17 febrer, 2020
El Pregó dels Infants - Notícia

Podeu llegir aquí el Pregó dels Infants 2020!

Ja podeu llegir el Pregó dels Infants de l’any 2020. Com sabeu, des de l’octubre, els nens i nenes de la ciutat han estat treballant sobre la mobilitat a Barcelona. Després de tota la feina feta a classe, han pogut redactar aquest Pregó que ara penja al despatx de l’alcaldessa.

Les diferents estrofes han estat confeccionades a partir d’activitats a l’aula i diversos grups-classe han participat en cadascuna d’elles. Així, la feina feta pels més de 750 alumnes participants queda reflectida en aquest text ue engloba peticions i recomenacions pel govern de la ciutat.

Com podeu veure, els infants es preocupen per una ciutat neta i amable, que busqui tenir zones verdes i prioritzar la mobilitat sostenible. A més, també es preocupen per al reciclatge i per a la seguretat, així com també per oferir alternatives de transport assequibles per a tothom.

Ara, és el moment d’actuar per part de l’Ajuntament. A més, a partir del mes vinent, les escoles visitaran les seus del districte. Podran conversar amb els regidors i regidores per tal de fer-los arribar un decàleg amb millores necessàries als seus barris.

Estigueu atents i atentes perquè ben aviat publicarem els vídeos de l’Encàrrec i la Lectura!

llegir