18 juny, 2019
El Pregó dels Infants - Notícia

La mobilitat: eix temàtic del Pregó dels Infants 2019-2020

La mobilitat és una de les temàtiques que ens afecta al dia a dia. Com anem a l’escola, quants cotxes hi ha al carrer, zones adaptades per les bicicletes… L’any passat, quan vam parlar de participació, moltes propostes passaven per parlar del transport i la ciutat. Els nens i nenes tenen molt a dir sobre com d’amable és la seva ciutat. Barcelona està fent passos de gegant per ser un lloc on poder passejar tranquil·lament, però encara queda molt camí.

mobilitat

 

Pel nou curs, des del Pregó dels Infants, es vol donar l’oportunitat als més petits i petites de dir la seva. Es vol escoltar què opinen del transport públic, dels cotxes que hi ha i de noves maneres de moure’s. El camí a l’escola ha de ser un camí fàcil i segur, i segur que trobem que molts infants han de fer camins perillosos. Serà molt interessant escoltar les seves demandes.

A continuació, us deixem un vídeo realitzat per l’Ajuntament de Barcelona sobre la mobilitat a la ciutat. Podreu veure-hi les diferents alternatives de transport, així com els plans estratègic de la ciutat per descongestionar certes zones i ampliar les zones verdes. Esperem que després del Pregó del 2020, moltes de les propostes dels infants quedin recollides per fer de Barcelona una ciutat millor!