20 mar, 2020
El Pregó dels Infants - Notícia

Ni el Coronavirus ens atura!

El Coronavirus està sent el motiu que molta activitat del dia a dia estigui aturada. Desgraciadament, les lectures dels Decàlegs dels districtes no en són una excepció. És per això, que lamentem informar-vos que, per el moment, no es realitzaran les lectures tal i com estaven programades.

Estem vivint una situació extraordinària i per això calen mesures extraordinàries. Des del Pregó dels Infants, continuem treballant per a donar valor a la feina que s’ha fet des de les escoles. És per això, que ja tenim els 7 decàlegs redactats i preparats per a fer arribar a les autoritats. Tots i totes vosaltres heu treballat de valent i farem que les vostres peticions arribin als ajuntaments!

Per ara, però, toca quedar-nos a casa. És molt important que col·laborem plegades per aconseguir eliminar aquest virus de la manera més ràpida possible. Gràcies a la ciutadania, ho estem fent molt fàcil: hi ha moltes iniciatives culturals i socials per a distreure’s sense sortir de casa. N’esteu fent alguna?

Els nostres companys de Xiula n’han fet un recull i han improvisat una cançó per alegrar-nos -com sempre- els dies més foscos. Encara no l’heu escoltada? Feu-hi un cop d’ull que no us la podreu treure del cap!