18 novembre, 2019
El Pregó dels Infants - Notícia

Prèvia a l’Encàrrec del Pregó

La feina prèvia a l’Encàrrec del Pregó dels Infants és tan important com la resta! Des de fa setmanes, les escoles de Barcelona han rebut una carta de la Regidora d’Infància, Margarita Marí-Klose. La carta deia el següent:

“Com ja sabeu, fa anys que els vostres companys i companyes han participat en l’elaboració del Pregó dels Infants de Barcelona. Aquest any, ho fareu vosaltres.

Estem molt emocionades i segur que ens feu arribar propostes i suggeriments molt i molt interessants.

L’any passat, moltes de les propostes i preocupacions dels nens i nenes que van participar feien referència a la mobilitat, la qualitat de l’aire i la sostenibilitat. Això ens fa pensar que trobeu important pensar com ens movem i ens trobem per la ciutat, o de quina manera fem la recollida de la brossa i la mantenim neta de contaminació i de sorolls.

Per tal de donar respostes a aquestes preocupacions necessitem tenir antenes per tota la ciutat que ens ajudin a veure i  saber què passa a cada racó. Per això, us proposem que observeu i analitzeu què podem fer per tenir una ciutat més saludable.

Us convidem a fer una bona anàlisi de com funciona tot al vostre voltant. D’aquesta manera, tota la informació que obtingueu servirà per fer un bon mapa de la ciutat que ens ajudarà a prendre decisions més properes al que necessiten les ciutadanes i els ciutadans.

Com ho veieu? Us apunteu a millorar la ciutat?”

Els nens i nenes estan molts emocionats i emocionades amb aquesta tasca i de ben segur que faran molt bona feina. Aquest dimecres 20 de novembre ens trobarem al CEM Mar Bella per jugar plegades, i potser tindrem alguna sorpresa…

Algunes escoles han estat treballant diverses qüestions, com l’Escola Concepción Arenal i la Mare de Déu de Montserrat. Mireu quina feinada i la il·lusió de quan van rebre la carta!

concepcion1

mdddm

Esperem que la trobada de dimecres sigui molt especial per a tots i totes. És important que els infants de la ciutat puguin participar de la seva vida.

Fins aviat!