14 gener, 2019
El Pregó dels Infants - Notícia

Recordem el Pregó dels Infants de l’any 2018

Recordem que l’any passat vam poder redactar aquest magnífic Pregó que parlava sobre convertir Barcelona en una ciutat amiga pel joc. D’aquesta manera, els infants de la ciutat van poder reivindicar diverses coses. Entre elles, que jugar era important per créixer i fer-se gran.

Després de gairebé un any, hi ha hagut moltes millores a la ciutat. Ja tenim més parcs, places, rambles, pistes esportives… I tot gràcies a la veu dels nens i les nenes! És molt important escoltar els nostres infants, perquè són el futur de la ciutat que tenim ara. Ningú sap com millorar Barcelona i fer-la més jugable que els més entesos i enteses en el joc!

A nosaltres ens encanta poder parlar amb els i les més petits i petites de la ciutat i conèixer les seves inquietuds i demandes. És per això que el Pregó dels Infants pretén fer de l’alumnat, d’entre 3r i 5è de primària, el protagonista de les festes majors d’hivern de la ciutat. La festassa que celebrem el 12 de febrer a Sant Jaume és increïble!

Aquest any, parlem de participació amb els infants de Barcelona. Tenen suficients espais per dir la seva? Se’ls fa partícips de les decisions del seu voltant? Quin rol tenen a casa, el barri i l’escola? En el Pregó en què treballen des del mes d’octubre ens parlen d’ajudar a casa a fer la compra i escollir la destinació del viatge, de votar els jocs que es juguen al pati, del tipus de parcs que volen als barris… En saben un munt!

No us perdeu la trobada el pròxim 12 de febrer a la Plaça Sant Jaume. Ens hi veiem!prego2017