11 gener, 2019
El Pregó dels Infants - Notícia

Recordeu la lectura del Pregó de l’any passat?

Recordeu la lectura del Pregó de l’any passat? Va ser molt emocionant! Avui només queda un mes per la lectura del Pregó a la Plaça Sant Jaume per tal de donar la benvinguda a les Festes de Santa Eulàlia.

L’any passat vam parlar de jocs, de parcs, de fonts, de pistes esportives, de places… L’any passat vam reivindicar que Barcelona fos una ciutat jugable pels nens i per les nenes. Els i les alumnes de diferents escoles de la ciutat van poder parlar a la classe de què creien que faltava als seus barris. Molts estaven d’acord en què volien més activitats i menys cotxes!

Cada any, l’alcaldessa i el seu equip escolta als infants de la ciutat i intenta plasmar les seves idees a les polítiques que ideen dia rere dia. Com va dir l’any passat l’alcaldessa Ada Colau, escoltar la veu dels més petits i petites és molt important!

A més, la trobada va acabar amb la festassa del grup Xiula. Vam poder saltar, cantar, ballar i omplir-nos de confeti. Va ser una diada molt bonica i els infants de la ciutat van ser-ne els i les principals protagonistes.

El 12 de febrer podrem escoltar què opinen els nens i nenes sobre la participació. Ja ens comencen a arribar les estrofes i parlen sobre espais de decisió, votació i de poder donar idees. Caram, es nota que han fet una molt bona feina a les aules!

Per acabar, us deixem amb el vídeo-resum de l’acte de l’any passat que va ser tan i tan especial. Esteu preparats i preparades per la festa d’enguany?