4 abril, 2019
El Pregó dels Infants - Notícia

Us portem un record del Pregó dels Infants 2018-2019!

Us portem els vídeos que durant les lectures dels manifestos als districtes, les escoles van poder visionar. Vam visitar les seus de Nou Barris, Sarrià-Sant Gervasi, Sant Martí, Sant Andreu, Les Corts, Gràcia i Horta-Guinardó.

Del 13 al 27 de març vam tenir el plaer de parlar amb les autoritats dels diferents districtes. Dins l’acte, vam poder veure un vídeo-resum de tot el procés del projecte del Pregó dels Infants. Aquest reunia clips i fotografies des de la creació del Pregó fins la redacció dels manifestos.

Els nens i nenes van estar molt i molt contents i contentes de veure’n les imatges i reconèixer trossos del Pregó que havien creat.  Per a cada districte hi havia un vídeo específic amb imatges seves. Els voleu veure? Cliqueu als enllaços de la següent llista!

Moltes gràcies de nou a totes les escoles participants. Aquest any, el Pregó dels Infants parlava sobre la participació, i vosaltres heu exemplificat perfectament el que es pot aconseguir quan es treballa amb uns objectius comuns.

En breus tindrem els resultats del Pregó i els manifestos per a penjar-vos.

Seguim!