25 febrer, 2020
El Pregó dels Infants - Notícia

Vídeo-resum de la lectura del Pregó dels Infants 2020

Ja tenim aquí el vídeo-resum de la lectura del Pregó dels Infants del passat 7 de febrer. Com bé sabeu, els nens i nenes van omplir l’Avinguda de la Catedral amb un missatge molt important. Van poder expressar els seus reclams sobre la mobilitat de la ciutat i fer propostes per a millorar-la.

Les peticions van ser escoltades per autoritats de l’Ajuntament de Barcelona. Laura Pérez, com a Tinenta d’Alcaldia, va elaborar un discurs parlant sobre la importància de la visió dels infants. A més, també es va donar les gràcies per pensar tant en les diferències entre barris i a l’adaptabilitat de la ciutat.

Per acabar i com ja és tradició, podeu veure també el final de festa que vam tenir amb Xiula! Els nens i nenes estaven encantades de poder celebrar-ho amb un grup infantil tan belluguet i divertit!

Com sabeu, però, la feina no s’ha acabat aquí. Ara els infants tenen la feina d’elaborar un decàleg. En aquest, podran fer propostes a les autoritats dels seus districtes i també preguntes sobre el funcionament del barri. És molt important que se sentin partícips de les decisions que es prenen en el dia a dia.

Així doncs, un any més el Pregó dels Infants ha estat tot un èxit! Enguany els infants han parlat de mobilitat, sostenibilitat i canvi climàtic; però encara ens queda molt per fer i pensar. Estigueu atents i atentes al que vindrà!