12 novembre, 2020
El Pregó dels Infants - Notícia

El Pregó dels Infants 2020-21 ja està en marxa!

Hola!

Ja som aquí un any més! Aquest és un any diferent, un any complicat, un any ple de reptes, i el Pregó dels Infants no podia faltar, per això, després de reinventar-nos per adaptar el projecte a les noves realitats de les escoles… arrenquem!

Enguany el lema que ens acompanya és ben clar “Els nens i nenes no s’aturen”, no s’aturen davant cap pandèmia i per això aquest any reflexionarem entorn els drets dels infants i com s’han respectat o vulnerat durant aquests temps complexos. Obrim la mirada a la ciutat de Barcelona i creem una xarxa d’eines i recursos per garantir que els drets dels infants es respecten.

Per fer-ho, com cada any, treballarem per crear el Pregó de les Festes de Santa Eulàlia, i aquest any ho farem acompanyats d’un personatge molt especial, la superheroïna Laia, la defensora dels drets dels infants.

La voleu conèixer?

Feu click aquí: https://youtu.be/6qXGZDWaeFQ​

Comencem a treballar! Ben aviat tindreu noticies nostres i el dia 20 de novembre… celebrem l’Acte d’Encàrrec del Pregó (de manera virtual), atentes i atents , properament publicarem l’enllaç per seguir l’acte!

Configuració de Cookies


Tancar Més informació