23 novembre, 2018
El Pregó dels Infants - Notícia

L’Encàrrec del Pregó dels Infants ja és aquí!

L’Encàrrec del Pregó dels Infants va tenir lloc el passat dimarts 20 de novembre. Els nens i nenes de Barcelona van rebre la petició de realitzar aquesta tasca importantíssima! L’alcadessa de Barcelona, Ada Colau, va visitar els infants que estaven al CEM Mar Bella per a donar-los aquesta feina. L’alumnat serà l’encarregat de crear el Pregó dels Infants de les Festes de Santa Eulàlia de l’any 2019!

Aprofitant que era el Dia Universal dels Drets dels Infants, es va celebrar una jornada de jocs i dinàmiques, on alumnes de 20 escoles de Barcelona hi van participar. Van poder conèixer nens i nenes d’arreu de la ciutat, jugar amb ells i elles i passar-s’ho bé plegades. I a més, van poder reflexionar sobre la participació i parlar sobre tot el que havien parlat a la classe.

A la part final, l’alcaldessa va aparèixer per donar les gràcies als infants i encarregar-los la creació del Pregó. Aquest, donarà el tret de sortida a les Festes de Santa Eulàlia. A més, ens trobarem el 12 de febrer a la Plaça Sant Jaume per a llegir-lo. Ada Colau no es va oblidar de recordar als més petits la importància de la seva veu, deiaxnt ben clar que ells i elles serien els responsables de la Barcelona del futur. Caram, quina impressió!

Ara tocarà a les escoles donar les idees i propostes sobre participació per a l’elaboració del Pregó. Segur que queda un text maquíssim i ple de suggerències per a que Barcelona sigui encara millor!

Moltes gràcies a totes les escoles participants, això només ha fet que començar!

Mireu les fotos de la festassa:

pregó9 pregó8 pregó7 pregó6 pregó4 pregó4 pregó3 pregó2